Mikroodling i din lägenhet

Även om du bor i en lägenhet så kan du så smått odla saker. Mikroodling kan även fungera om du bor i en studentlägenhet. Det kan vara en bra början för att se om odling är något som passar dig och din livsstil.

På nätet så finns det du behöver för att starta upp din lilla odling. Börja i liten skala och se hur det är att odla. Se till att avsätta ett fönster på den soliga sidan där du kan placera din odling. Se till att lära dig så mycket som möjligt för att få så bra resultat som möjligt. Om du inser att detta är skoj så kan du ta det ett steg längre och köpa hem med att odla. Gå från mikroodling till lite mer större odling som du fortfarande kan ha inne i din lägenhet.

Kanske du har en balkong som du kan nyttja under sommarhalvåret. Då kan du börja förgro under våren för att sedan placera ut det du odlat på din balkong. Det är spännande att se hur det gror och växer. Har ni barn i familjen så låt även de odla något eget. Det kan vara en Avokado eller annat som du snabbt ser resultat av. Det är otroligt spännande att följa utvecklingen av det man sätter i jord, vattnar och växer till något man kan äta.