Att göra i Karlskoga

Det finns en hel del att se och att göra i Karlskoga. Det är som i de flesta städer mest att upptäcka och att göra under sommartid. Det är även då som staden visar sig från sin bästa sida. Det finns något för alla åldrar.

Besök Boda Borg

För den äventyrslystne så ska man naturligtvis besöka Boda Borg. Har man inte gjort Boda Borg någon gång och besöker Karlskoga så ska man självklart göra ett besök här. Med över hundra olika typer av celler så får ni den utmaning som ni är ute efter. Det gäller att vara klurig och vissa gånger smidig. Dela upp er i olika lag om ni är många och tävla mot varandra. Det kan finnas en fördel att ringa 0586-77 11 30 och boka innan ni ger et till Gösta Berlingsväg 51 i Karlskoga.

Ta en titt i Konsthallen

Centralt vid Tingshusparken så hittar vi konsthallen. Här så arrangeras olika utställningar varje år. Det är helt gratis att gå in i konsthallen och titta på de vernissage som ställs ut. Det händer även att det är musikuppträdanden i den fina hallen. På Kungsvägen 47 så hittar ni Konsthallen och genom att skicka e-post till konsthallen@karlskoga.se så kan man be om program för aktuell tidpunkt ni väljer att besöka Karlskoga.