Inred ditt hem med canvastavlor

Konst i alla dess former och prisklasser har i alla tider varit en stor del av inredningen i många hem. Det är något som verkligen kan lyfta och göra ditt hem personligt. Att hänga konst på väggarna behöver inte heller vara dyrt, vare sig du vill skapa en tavelvägg med flera små tavlor eller hänga en enda stor tavla på en vägg.

Canvas ger dig valmöjligheter

Själva canvasduken ger tavlan en härlig struktur och är lika dekorativ med eller utan ram. Fördelen med dagens canvastavlor är att du kan hänga kända konstverk på väggarna utan att bli ruinerad. Många butiker som säljer canvastavlor, såsom walldorado.com, har en mängd olika kategorier att välja bland. Allt från modern och abstrakt konst till canvastavlor med fotomotiv. Det innebär att du kan leka med motiv, färger och storlekar när du ska inreda ditt hem med tavlor.

En canvastavla kan du dessutom hänga i vilket rum som helst, oavsett om det är köket, badrummet eller vardagsrummet. Det är placeringen av tavlan, storleken och motivet som kan lyfta din övriga inredning. Tänk utanför boxen för en personlig inredning och placera en större canvastavla på golvet i hallen eller fyll en vägg med tavlor som går ton i ton med den övriga färgskalan i rummet.