Allt för sommarens trädgårdsarbete

Om du älskar att ta hand om din trädgård eller har det som sporadisk hobby är det viktigt att ha rätt utrustning. För dig som vill forma din uteplats utifrån din vision finns många saker du behöver införskaffa.

Det är inte minst trädgårdsverktyg och maskiner men även trädgårdsmöbler. Med rätt möbler kommer du kunna luta dig tillbaka och beundra grönytorna som du snyggat till. Bjud hem vännerna på middag eller njut av ögonblicket med familjen.

Rätt investeringar för din trädgård

När du har lagt jord och sått frön är det ofta ojämnt och du behöver platta till marken. Då kan en trädgårdsvält av hållbart stål passa perfekt. Inte sällan behöver du gödsla för att hålla gräsmattan i toppskick. Då passar trädgårdsvälten alldeles utmärkt.

För att uppmärksamma detaljer i trädgården kan det vara avgörande med rätt belysning. Framförallt på kvällarna blir det mysigare med rätt belysning som kan lysa upp buskar, träd och möbler på ett sagolikt sätt. Väljer du spotlights med solceller kommer de bli laddade automatiskt i takt med att solen lyser på.

En eller flera trädgårdsbänkar ger tillräckligt med plats för flera personer att sitta tillsammans. Lägg till en trädgårdskamin för att maximera mysfaktorn på kvällar och nätter.